Šta se dešava sa Nemanjom Radonjićem?
Nemanja Radonjić, Foto: FOTO: Tamara Trajković

ključno pitanje

Šta se dešava sa Nemanjom Radonjićem?

Nije u prvoj postavi. Očekivano ili ne?

Objavljeno: 18:15h

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević oglasio se neposredno pred početak meča sa portugalskom Benfikom na stadionu "Rajko Mitić".

On je za "Arenu sport" izneo svoja očekivanja.

- Lepe su emocije, ipak se igra Liga šampiona. U eliti ste, to je veliki uspeh za Crvenu zvezdu. Četvrti put u deset godina, Nijedan navijač Zvezde pre deset god nije mogao da sanja o ovome. Nama je bio cilj da se kvalifikujemo i u tome smo uspeli. Novi format, spremamo se kao i za svaku utakmicu. Želimo da budemo hrabri, očekujem pun stadion. Uz to želimo da disciplinovano uživamo u Ligi šampiona - rekao je Vladan Milojević, trener Crvene zvezde.

Kakav je osećaj igrati Ligu šampiona, da li možete da je uporedite sa prvom?

- Plan igre sigurno nije isti, a ne želim ni da upoređujem vremena, stvari se vrlo brzo menjaju. Tada sam je sve bilo novo. To mi je bio san. Kao igrač Panatinaikosa a sam igrao LŠ, evo sad sa voljenim klubom. To je kruna svega.

Vladan Milojević
Vladan Milojevićfoto: Starsport©

Kakvu igru mogu navijači da očekuju od Crvene zvezde?

- Porasli smo kao ekipa, imamo iskustva, sigurno je i klub smo porastao. Ono i ovo vreme ne može da se poredi. U ovogodišnjoj LŠ igra krem evropskog fudbala, ovo takmičenje se prati svuda. Zaista sam ponosan. Voleo bih da uživamo u ovom meču i da nosimo dostojanstveno ovaj grb i da budemo disciplinovani"

Da li su svi zdravi?

- Radonjić je iskočio iz našeg mehanizma, dalje ne bih otkrivao. Poručio bih navijačima da navijaju za ove momke. Ajde sad da uživamo u eliti i da budemo ponosni na Crvenu zvezdu, a mi ćemo dati sve od sebe - rekao je Milojević.

Videćemo da li će povratnik na Marakanu uskočiti kao "džoker" sa klupe i na šta tačno je mislio strateg Zvezde.

Bonus video:

00:43

Atmosfera pred meč Zvezda - Benfika

(Espreso sport/Arena sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.